Os días 3, 5 e 10 de febreiro desenvolveuse no noso colexio o programa “Almorzos saudables, a importancia do almorzo”, en colaboración coa Xefatura Territorial de Sanidade. Nesta actividade participaron os nenos e nenas de primaria. Consistiu na realización dunha charla formativa e motivacional, que se complementou cunha parte práctica, o consumo dun almorzo saudable (Mediterráneo) elaborado previamente. Froitas, lácteos, aceite de oliva, pan, tomate,….foron algúns dos alimentos que saborearon os nosos alumnos e alumnas. Tamén se traballou a saúde bucodental.
Entre os obxectivos deste programa figuran que o alumnado estableza e/ou se afiance no hábito de almorzar. Que teñan en conta que a dieta sexa equilibrada e con variedade de alimentos de cara a cubrir as súas necesidades nutricionais. Que xeren actitudes e motivacións cara o coidado persoal que lles permita un desenvolvemento axeitado tanto no momento actual coma no futuro.
Desde aquí agradecemos aos pais e nais a súa colaboración!!
Entre os obxectivos deste programa figuran que o alumnado estableza e/ou se afiance no hábito de almorzar. Que teñan en conta que a dieta sexa equilibrada e con variedade de alimentos de cara a cubrir as súas necesidades nutricionais. Que xeren actitudes e motivacións cara o coidado persoal que lles permita un desenvolvemento axeitado tanto no momento actual coma no futuro.
Desde aquí agradecemos aos pais e nais a súa colaboración!!
Comentarios
Publicar un comentario